2021. február 25., csütörtök

Újabb ONLINE kihívás: Nyílt AETF Európa E-Tournament Bajnokság


A pandémia különleges kihívásokat tartogat mindenki számára – így a taekwon-dos versenyzők is egyedi, eddig nem ismert megmérettetésekkel találkoznak.

Az AETF (All Europe Taekwon-Do Federation) 2021. április 25. és május. 5 között rendezi meg online az idei „Nyílt AETF Európa E-Tournament Bajnokságot” Formagyakorlat és Tradicionális küzdelem versenyszámokban.

2020. októberében az első online világkupán még kis létszámmal állt fel a magyar csapat, de annál eredményesebbek voltak: 23 versenyzőnk 3 arany, 4 ezüst és 2 bronzémet akaszthatott virtuálisan a nyakába.

Miért érdemes kipróbálni magad egy ilyen versenyen?

Mert taekwon-do-sok és harcművészek vagyunk... Kapunk egy kis versenyérzést, a verseny izgalmát és nem utolsó sorban egy célt, amivel a motivációt, lelkesedést fent lehet tartani...

- Olyan versenyzőkkel állhatsz ki, akikkel eddig sosem találkoztál – mert a személyes találkozót a távolság eddig nem tette lehetővé.

- Egy olyan megmérettetés áll előtted, ami egyedi, különleges kihívásokat tartalmaz

- A felkészülési idő óriási lehetőség a fejlődésre, tanulásra.

- Többször is felveheted a gyakorlatodat – a legjobb önmagad adhatod. Nem kell attól félned, hogy „elizgulod” a versenyt.

- Benne maradsz a rutinban – így ha újra lesz lehetőség versenyezni élőben is, könnyebben visszazökkensz a régi kerékvágásba.

- Itt egy egyszerű lehetőség, hogy versenyezz, ha eddig nem merted megtenni ezt a lépést, akkor is!

- Rövid távú célokra van szükség a nehéz időkben, hogy életben tartsuk a taekwon-donkat. Ez a verseny egy kiváló lehetőség erre.

A nevezéseket legkésőbb április 17.-ig várják - jó hír, hogy már fehér övtől részt lehet venni a versenyen, és 41 év fölött is nyitottak egy veterán kategóriát. Így gyakorlatilag szinte bárki elindulhat.

Ha kíváncsi vagy a tavalyi versenyen részt vevők véleményére, tapasztalataira, olvasd el ezt a bejegyzést is:

A verseny kiírása, további részletek itt.

Amíg még nem tudunk országos megmozdulást élőben tenni, szerveződjünk online, és legyen egy nagylétszámú, erős Magyar Csapatunk!

Kwon!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.