2022. március 13., vasárnap

2022. évi Magyar Bajnokság Makón

A 2022-es év ITF Taekwon-do Magyar Bajnoksága Makón került megrendezésre, a Makó TKD Klub és a Szegedi Club Dynamic SE szervezésében.

A versenyen gyermek, serdülő, ifjúsági és felnőtt egyéni versenyzők mérettették meg tudásukat formagyakorlat, szabad küzdelem, erő- és speciál törés, tradicionális küzdelem versenyszámban.

Összesen 32 klub 262 nevezője indult el ezen a kiemelt Országos Szövetségi eseményen.



„A visszajelzésekből azt tapasztaltam, hogy mindenki nagyon elégedett volt. Többek között én is, szerintem egy nagyon jól sikerült, szakmailag is magas színvonalú, jó hangulatú verseny lett.” – Mondta el Gera József III. Danos mester főszervező.

„Köszönöm a kluboknak és azok vezetőinek, hogy önzetlenül felajánlották a szükséges eszközöket, törő állványokat, tatamikat és minden egyebet, ami kellett a sikeres lebonyolításhoz.

Külön köszönet illeti Ács Sánta Imre, Solti Attila, Gombos Attila, Márton Imre és Gregor László  mestereket, valamint Rádainé Rácz Rózát a verseny profi megszervezésében nyújtott pótolhatatlan segítségért, Bárdi Andreának az érmek elkészítéséért, a felajánlott jutalomért és hatalmas köszönet nagyszámú támogatóinknak, akik egy emberként mozdultak meg, hogy minél magasabb színvonalon tudjuk megrendezni a versenyt.”

„Az idén 20 éves makói Klub már nem először szervez ilyen nagyszabású bajnokságot, de a 2022-es év egyéb nehézségeket is tartogatott számunkra – a pandémia miatt kicsit későn tudtunk belevágni, így sajnos extrém rövid szervezési idő állt rendelkezésre, de a végeredmény azt hiszem magáért beszél…” 

„A verseny végén fáradtan és elégedetten ültem le otthon. Számomra is hatalmas élmény volt összefogni az egész versenyt. Köszönet a bírói kar vezetőinek, hogy a szakmai részét így összetartották.”

„Míg a küzdőtéren eljutottam egyik pontról a másikra, közben sokszor két-három probléma is szembe jött - de nem maradt megoldatlanul semmi.”

„Jó volt látni, hogy megtiszteltek bennünket különböző harcművész stílusok vezető mesterei is, akik úgy tűnt, szintén jól érezték magukat.

Sok makói ember kilátogatott, akik nem foglalkoznak harcművészetekkel – kíváncsiságból. Ők is le voltak nyűgözve, hogy milyen ügyesek és kemények a fiaink és lányaink.”

Köszönjük Gera József mesternek, a Makói és Szegedi Klubnak, hogy egy ilyen színvonalas verseny résztvevői lehettünk!






Írta és szerkesztette: Tőkés Renáta

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.