2021. július 12., hétfő

X. Spirit Open ITF Taekwon-do Verseny 2021.

Hosszú kihagyás után végre újra élőben versenyezhettek a Taekwon-do növendékek július 10-én a X. Spirit Open ITF Taekwon-do Versenyen, a mogyoródi Grosics Gyula Sportcsarnokban.

A verseny fő szervezője Szász Péter VI. Dan mester és a TKD Spirit Egyesület, akik nagy erőkkel és lelkesedéssel várták a lehetőséget, hogy idén újra megszervezhessék ezt a mindenki által várva várt, jó hangulatú versenyt, amin a jelenlegi pandémiás helyzet miatt csak magyar indulók voltak. Formagyakorlatban, küzdelemben, erőtörésben és speciál törésben mérettette meg magát 22 egyesület 144 versenyzője, összesen 273 nevezéssel.

Szász Péter Mester elmondta, hogy "a létszám nem volt nagy, de szerintem tudtunk élvezhető versenykörnyezetet teremteni a legtöbb kategóriában.
1-2 héttel a verseny előtt már láttuk, hogy a résztvevők száma nagyon szerény lesz az eddigi versenyeinkhez képest, de nem szerettem volna lemondani, mert már másfél éve nem volt hasonló versenylehetőségünk. Vállalva az anyagi veszteséget próbáltunk arra fókuszálni, hogy mindenki érezze jól magát és azt hiszem, hogy ez sikerült is.
Rengetegen fejezték ki a köszönetüket, hogy megrendeztük a versenyt. Jó volt újra látni a magyar versenyzőket, edzőket, vezetőket."

A legeredményesebb klubok:
  1. TKD Spirit – 10 arany, 6 ezüst 6 bronz
  2. Sasok Sport Egyesület - 10 arany, 4 ezüst 8 bronz
  3. Budapesti Tigrisek SE - 8 arany, 10 ezüst 10 bronz

Eredmények itt

Gratulálunk minden résztvevőnek!








Fotók: Érseki Norbert


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.