2021. február 2., kedd

A Testnevelési Egyetem Szakedzői képzésében az ITF Taekwon-do!

A következő tanévtől, 2021. szeptemberétől a Testnevelési Egyetem edző alapképzésében már az ITF Taekwon-do Szakedzői képzés is elérhető!

Szakmailag a legmagasabb szintű edzőképzés a Testnevelési Egyetemen zajlik, így az, hogy a szakedzői diploma immár dedikáltan ITF Taekwon-do szakágban is megszerezhető, nagyon komoly lehetőség a sportágunk elismertségében.



A legalább 2. dan fokozaton álló mesterek jelentkezhetnek erre a felsőfokú edzőképzésre, amely a felvi.hu tájékoztatója szerint indul államilag finanszírozott és költségtérítéses formában is, levelező rendszerben.

A Magyar ITF Taekwon-do Szövetség részéről szakmai előadóként Békássy Csaba V. dan Mester képviseli az ITF Taekwon-dot a Testnevelési Egyetemen.

SZAKLEÍRÁS - EDZŐ ALAPKÉPZÉSI SZAK


1. Az alapképzési szak megnevezése: edző (Physical Training)

2. Az alapképzési szakon szerezhető végzettségi szint és a szakképzettség oklevélben szereplő megjelölése - végzettségi szint: alap- (baccalaureus, bachelor; rövidítve: BA-) fokozat - szakképzettség: szakedző (megjelölve a sportágat) - a szakképzettség angol nyelvű megjelölése: Physical Trainer

3. Képzési terület: sporttudomány

4. A képzési idő félévekben: 6 félév

Szakleírás részletesen ITT 

A felvételivel kapcsolatos egyéb tájékoztatásokért keressétek bátran a Klubvezető mestereket, és Békássy Csaba mestert!

„Egy edző attól lesz még jobb edző, szakember, hogy folyamatosan képzi magát, és lépést tart a sporttudomány fejlődésével is.”

Békássy Csaba
+36203493822




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.