2021. szeptember 26., vasárnap

Országos ITF Taekwon-do Technikai Szeminárium és erődemonstrációs edzés 2021.

2021. szeptember 18-án mintegy 180 taekwon-dos részvételével zajlott az Országos Technikai Szeminárium és Erődemonstráló edzés Monoron.

Harmat László IX. Dan Alapító Nagymester nyitotta meg a rendezvényt. A kitartásról és önuralomról, az állhatatosságról, a rettenthetetlen küzdőszellemről hozott példákat, melyek a Taekwon-do alap tanai között szerepelnek, és a lezárások alatt bebizonyosodott, hogy ezek nem csak szavak, de valós értékei minden taekwon-dosnak.

"Taekwon-dosként egy értékrend köt össze bennünket, ami túlmutat a sportszereteten. A mi utunk az értékek ápolása, és önmagunk legyőzése, a kemény edzéseken keresztül. Az eredményeink nem önmagukban álló célok, hanem ennek az útnak pillanatnyi állomásai…” –Poós Péter VI. Dan mester, a Magyar ITF Taekwon-do Szövetség Országos Technikai Főinstruktora, a Szeminárium főszervezője és vezetője e szavakkal foglalta össze a Szeminárium résztvevőinek érzéseit.

Ismert okok miatt már régóta váratott magára egy ilyen esemény, ahol minden résztvevő óriási lelkesedéssel vetette bele magát a tanulásba, fejlődésbe. 180 ember járta egyszerre a formagyakorlatokat, végezte a küzdelmi feladatokat, és teljesítette a nap végén a kőkemény erősítést, melyet Fülpesi Tibor VII. Dan Mester, a Magyar ITF Taekwon-do Szövetség Alelnöke vezényelt.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.